26 De symptomen van onzichtbare fibromyalgie Je kunt het gewoon niet negeren, ik heb er op één na allemaal last van. Wat heb je?

Er zijn veel ongemakkelijke symptomen van fibromyalgie. Het staat bekend als een onzichtbare ziekte, omdat mensen niet kunnen zien hoe mensen aan de ziekte lijden.

Over het algemeen is fibromyalgie een zeer ernstige ziekte die patiënten ervaren en waarvan de symptomen bekend moeten zijn.

Pijn rond de gevoelige punten

Een van de meest voorkomende symptomen van de ziekte is dat gevoelige plekken heel zacht zijn rond de gewrichten in het lichaam. Tederheid wordt pijnpunten genoemd en als je druk uitoefent op deze punten, levert dit veel pijn op.

De pijn zit rond het oppervlak van de huid. De gebieden rond de nek, rug en billen worden het meest getroffen. De pijn is echter praktisch onzichtbaar en niet erg bekend.

Tintelend gevoel

Een ander veel voorkomend probleem geassocieerd met fibromyalgie is tintelingen. Tintelingen zijn een onzichtbaar symptoom en resulteren in het gevoel van jeukende type. Het beïnvloedt verschillende delen van het lichaam en het is gebruikelijker om een ​​tintelend gevoel te voelen.

De meest voorkomende problemen geassocieerd met fibromyalgie zijn gebrek aan beweging, druk op de zenuwen, abnormale vitamine- en mineralengehaltes tussen verschillende andere.

Chronische vermoeidheid

De meeste mensen met fibromyalgie ondergaan een vorm van chronische vermoeidheid.

Artsen geloven dat het te wijten kan zijn aan een infectie met een virus en dat het kan leiden tot hormonale onevenwichtigheden, slaapproblemen en vele andere vergelijkbare aandoeningen.

Chronische vermoeidheid is het gevoel dat je hebt als je erg moe bent. Hij begint lusteloos, overweldigd en zwak te worden en het is een simpel geval van niet goed genoeg zijn.

Chronische vermoeidheid is in feite een gevoel van vermoeidheid en veel mensen kunnen deze mogelijkheid alleen uitsluiten, maar dit is waar dat chronische vermoeidheid tot een gevoel van ernstige lethargie kan leiden.

Sensation Exhaustion- uitgeput de hele tijd

Mensen met fibromyalgie ondervinden een slaapervaring die ervoor zorgt dat ze diepe slaap krijgen.

Uitputting veroorzaakt een toename van vermoeidheid en een algemeen gevoel van hopeloosheid. Andere symptomen zijn de langzame bloedsomloop in het lichaam, enorme uitputting en het onvermogen om pijn of slaap te voelen.

Stemmingswisselingen

U kunt ook het gevoel hebben dat uw gemoedstoestand uit de hand loopt als u fibromyalgie heeft. Je zou in een zeer slecht humeur kunnen zijn en de mensen die je liefhebt bijten of erg boos worden.

Er zijn echter bepaalde medicijnen die de gemoedstoestand niet verbeteren en die de prikkelbaarheid van de persoon enorm verminderen en ook een verhoging van pijn veroorzaken.

De hormonale veranderingen

Buitenlandse hormonale veranderingen zijn iets waarvan je misschien niet wist dat het bestond als het gaat om fibromyalgie, maar het is waar dat ze wel degelijk bestaan.

Hormonale veranderingen die gepaard gaan met een extreem hoge of lage productie van bepaalde hormonen en dit is iets dat misschien onopgemerkt blijft door velen, maar het is een van de veel voorkomende symptomen van onzichtbare fibromyalgie.

Het begint gevoelloos te voelen

Gevoelloosheid is een ander veelvoorkomend probleem bij mensen met fibromyalgie. Pijn komt veel voor en veel patiënten ondergaan gevoelloosheid.

De gevoelloosheid is er omdat je de spasmen en de stijfheid van de spieren begint te voelen.

Gevoelloosheid irriteert de zenuwen en resulteert in een totaal verlies van gevoel, iets waarvan fibromyalgie-patiënten bekend zijn.

Veel mensen zouden kunnen denken dat deze symptomen moeten worden genegeerd, maar moet niet, want ze zijn een van de meest onzichtbare symptomen van fibromyalgie.

Fibromyalgie staat bekend als een onzichtbare handicap omdat je het niet kunt zien en je echt niet weet wanneer het pijn doet.

Daarom is dit iets dat het nog belangrijker maakt voor mensen om zich bewust te zijn van hun onzichtbare symptomen.

2

depressie

We kennen allemaal de naam van depressie, maar depressie is iets dat gepaard gaat met fibromyalgie en dat kan worden uitgesloten omdat depressie meestal door de meeste mensen wordt weggegooid.

Er zijn veel verschillende soorten depressies die een persoon kan voelen als gevolg van depressie veroorzaakt episodes van ochtendstijfheid, angstgevoelens, hoofdpijn bij verschillende anderen.

Het is een van de meest integrale delen van fibromyalgie en moet worden behandeld met sumo Care. Aan de andere kant is het een symptoom dat helemaal niet genegeerd mag worden.

Bones en wanneer Ache

Zere botten komen niet vaak voor, maar in het algemeen is bekend dat mensen met fibromyalgie pijnlijke botten hebben.

Botpijn, pijn en anderen worden allemaal veroorzaakt doordat een onderbreking in uw bloedtoevoer snijdt en fibromyalgie iets is dat dit bij elkaar brengt.

Mensen die hier last van hebben, hebben last van slaapproblemen en het onvermogen om lichamelijke oefeningen te doen.

Pijnlijke botten is een symptoom dat mensen dagelijks doormaken, maar iemand kan nooit weten dat het komt door fibromyalgie en daarom is het iets dat je moet controleren.

De vreemde verontrustende nachtmerries

Ik had nooit gedacht dat ik nachtmerries zou ervaren vanwege fibromyalgie, maar het is waar dat fibromyalgie nachtmerries en veel van hen brengt.

Mogelijk kun je levendige, verontrustende dromen ervaren en heb je ook ernstige moeite om in slaap te vallen als het gaat om fibromyalgie en daarom is het een symptoom waar je rekening mee moet houden.

Het kan ook hypersomnie veroorzaken, dat is overmatige slaap. Daarom zou u moeten controleren of deze symptomen en nooit een nachtmerrie uitsluiten, omdat het kan zijn vanwege fibromyalgie.

Onvermogen om uit te drukken

In sommige ernstige gevallen van fibromyalgie, kunt u ook een onvermogen hebben om uzelf uit te drukken door de juiste woorden of de juiste namen te onthouden of gezichten te zien.

Je zou ook veel moeilijkheden kunnen hebben om instructies op te volgen en de trein uit het oog verliezen en ook gemakkelijk afgeleid worden.

Aan de andere kant zult u ook geheugenverlies op korte termijn hebben. Kortstondig geheugenverlies betekent het vergeten van de kleine dingen, dingen die echt belangrijk zijn.

Overgevoeligheid – verhoogde gevoeligheid voor geuren enz.

Fibromyalgie brengt ook een ernstige oorzaak van overgevoeligheid voor geuren, felle lichten en harde geluiden.

Je bent vast heel voorzichtig over de geuren en zorgt ervoor dat je auto extreem gevoelig wordt voor niets.

U kunt ook een zeer lage tolerantie voor alcohol en gevoeligheid voor voedsel en anderen hebben.

moeite met scherpstellen

Ja, een andere waarheid over fibromyalgie is dat je veel moeilijkheden zult ondervinden om je te concentreren. Er kunnen veranderingen optreden in het gezichtsvermogen zonder verklaring en visuele blinde vlekken.

U kunt zich misschien niet concentreren, helemaal niet en de positie kan toenemen.

Angst, angst, angst

Angst is een veel voorkomend probleem in verband met fibromyalgie en is iets dat nooit mag worden genegeerd.

Angst is een veel voorkomend symptoom in onze leeftijd en tijd, maar het is ook een symptoom van onzichtbare fibromyalgie.

Je moet er daarom voor zorgen dat wanneer je angst ervaart, dit te wijten kan zijn aan ziekte.

zeeziekte

Fibromyalgie kan ook duizeligheid en gevoelloosheid veroorzaken. Het zou kunnen gaan staan ​​en het kan vallen etc.

Dit wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie en een symptoom dat niet mag worden genegeerd.

Staat van geestelijke verwarring

Fibromyalgie kan ervoor zorgen dat je de hele tijd in een staat van geestelijke verwarring verkeert, je weet misschien niet wat je doet en niet doet en daarom is het iets waar je rekening mee moet houden.

Fibromyalgie kan ervoor zorgen dat het verloren gaat en kan je in een zeer verwarrende staat brengen dat je echt niet kunt begrijpen waarom, maar we weten dat het een oorzaak van fibromyalgie kan zijn.

foutief

Je kunt dit nooit weten, maar fibromyalgie kan ervoor zorgen dat je onhandig bent en dat je je over het algemeen lethargisch en lui voelt. Het is een symptoom dat je niet moet negeren.

hindernis

Dames kunnen denken dat ze vanwege andere redenen kramp hebben, maar de waarheid is dat fibromyalgie veel krampen veroorzaakt die je lichaam tot hevige pijn maken en je leven in het algemeen in gevaar brengen.

Daarom is het iets dat helemaal niet genegeerd mag worden. Krampen kan je benen doen bezeren of je lichaam voelt over het algemeen een heel ander gevoel.

Wat de oorzaak ook is, krampen zijn ernstig en een symptoom van onzichtbare fibromyalgie.

Zwak, zwak, zwakheid

Ja, zwakte wordt ook vaak geassocieerd met fibromyalgie en je moet proberen dit specifieke symptoom niet te vermijden, omdat het ook veel andere problemen met zich mee kan brengen. U kunt zich zwak gaan voelen, maar overwerk is van mening dat het een symptoom is van fibromyalgie.

Geheugen verlies

Geheugenverlies wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie. Je zou kunnen beginnen te voelen dat je het vergeet en je zou je oorzaak van fibromyalgie moeten kennen.

chronische hoofdpijn

Chronische hoofdpijn is ook een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie. Het komt met ernstige hoofdpijn en manifesteert zich in migraine.

IBS

IBS staat bekend als prikkelbare darm syndroom en wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie. IBS veroorzaakt buikpijn, misselijkheid, diarree en andere symptomen.

Gebrek aan slaap

Slaapgebrek is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie en een gebrek aan slaap kan veel andere problemen veroorzaken, evenals angst, stress, vermoeidheid en andere.

Verhoogde gevoeligheid voor pijn

Als u fibromyalgie heeft, merkt u misschien dat u een intense gevoeligheid voor pijn voelt. De pijn is klein, maar het is serieus en dat maakt de persoon minder resistent.

De hoge niveaus van vermoeidheid

Alle hieronder genoemde symptomen dragen bij aan hoge niveaus van vermoeidheid. Het is een gevoel waarvan je denkt dat het komt door iets anders dan fibromyalgie dat ernstige vermoeidheid kan veroorzaken en dat je zeker over het hoofd ziet.

Visuele blinde vlekken

Heb je ooit visuele blinde vlekken gehad? Hij weet dat het een oorzaak van fibromyalgie kan zijn. Fibromyalgie kan ervoor zorgen dat uw ogen leven, wees dus voorzichtig en pas op voor deze symptomen.

Misselijkheid gevoel

Dames kunnen denken dat de misselijkheid te wijten is aan een ander probleem, maar je moet weten dat fibromyalgie gepaard gaat met misselijkheid.

U kunt zich duizelig voelen en het onvermogen hebben om op twee voeten te staan. Misselijkheid doet u dat en maakt deel uit van fibromyalgie.

Bron> http://www.chronicbodypain.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *