Lady Gaga gedwongen om 10 shows te annuleren vanwege fibromyalgie

Popmuziekdiva Lady Gaga is gedwongen om de laatste tien shows van haar wereldtournee te annuleren, op basis van doktersadvies.

Lady Gaga, (geboren Stefani Joanne Angelina Germanotta,) lijdt aan fibromyalgie, een zenuwaandoening die ernstige pijn en vermoeidheid veroorzaakt.

De 31-jarige performer onthulde voor het eerst haar toestand in september 2017, toen ze moest worden opgenomen in het ziekenhuis en haar geplande optreden op het Rock in Rio-festival in Brazilië moest annuleren, meldt The Guardian.

Ze moest enkele Europese shows uitstellen, maar kon in november en januari het touren hervatten.

Lady Gaga tourde achter haar ‘Joanne’, haar vijfde album.

Lady Gaga wendde zich tot sociale media om zich te verontschuldigen bij haar fans voor het annuleren van de shows.

Ze postte op Twitter: ‘Ik ben zo kapot dat ik niet weet hoe ik het moet beschrijven. Het enige dat ik weet is dat als ik dit niet doe, ik niet bij de woorden of de betekenis van mijn muziek sta.

“Mijn medisch team ondersteunt de beslissing om thuis te herstellen. We annuleren de laatste 10 shows van mijn Joanne World Tour. Ik hou meer van de show en ik hou van jou, maar dit is buiten mijn controle. ”

Ze beloofde terug te keren naar de regio’s waar ze moest annuleren, inclusief Rio.

Een verklaring op Facebook zei:

“Helaas lijdt Lady Gaga aan hevige pijn die haar vermogen om live te spelen aanzienlijk heeft beïnvloed. Als gevolg hiervan kondigen Live Nation en Lady Gaga de annulering aan van de laatste 10 data van de Europese etappe van haar Joanne World Tour.

“Gisteravond, met sterke steun van haar medisch team, nam Lady Gaga de moeilijke beslissing om meteen van de weg te komen. Ze is erg verdrietig en diep bedroefd dat ze niet kan optreden voor haar Europese fans, die zo geduldig hebben gewacht.

“Ze wordt verzorgd door deskundige medische professionals die nauw met haar samenwerken, zodat ze jarenlang voor haar fans kan blijven optreden.

“Tickethouders kunnen een terugbetaling krijgen vanaf dinsdag 6 februari op het moment van aankoop.”

Ze was gepland om op te treden in Londen, Manchester, Zürich, Koln, Stockholm, Kopenhagen, Parijs, Berlijn en Rio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *